Hoe werkt het?

Sitevoorstarters werkt supereenvoudig!
Je logt in, en kunt direct pagina’s en berichten toevoegen aan je website:

  • Een homepage, die je helemaal zelf in kunt richten,

  • Zoveel pagina's als je zelf wilt, om je producten en diensten te beschrijven,

  • Een blog, zodat je website dynamisch blijft (goed voor Google!),

  • Uiteraard een contactformulier!

Een site opbouwen kan met hapklare blokken; heel simpel!

We hebben de blokken al voor je vormgegeven, jij hoeft alleen maar tekst te schrijven. Denk aan tekstblokken, kolommen, duidelijke knoppen voor je call-to-action, lijsten met vinkjes, testimonials en meer.

Overweldigend? Ja, er is heel veel mogelijk. Maar voor jouw site zetten we gewoon alvast een homepage, een “Over ons” en een contactpagina klaar. Dan hoef je alleen nog maar de tekst aan te passen, maar hoef je over de rest niet na te denken.

Hier een greep uit de mogelijkheden:

Screenshots demosites

FAQ

Veelgestelde vragen

Graag geven we hier antwoord op de meestgestelde vragen!

Hoeveel pagina's kan ik maken?

Ga maar helemaal los. Het aantal pagina’s is niet beperkt. Of je nu twee of tweehonderd pagina’s aan je site wil toevoegen, met Sitevoorstarters.nl zit je goed!

Kan ik mijn eigen foto's en teksten plaatsen?

Absoluut. Wat we hebben gedaan, is de vorm ontworpen waarin die tekst gegoten wordt. De tekst zelf is helemaal jouw invulling. En natuurlijk kan daar je eigen foto bij!

Heb ik technische kennis nodig?

Je hebt helemaal geen technische kennis nodig. Als je met Word kunt werken, kun je met ons systeem direct aan de slag. En mochten er vragen zijn, zijn we slechts een e-mail van je verwijderd.

Werkt de site op mobiel?

Uiteraard werkt de site op mobiel. Dat moet wel. Google kijkt namelijk eerst naar je mobiele website, en daarna pas naar de rest. Je mobiele site moet op orde zijn – en dat is ie!

Kan ik dan ook van die blokken maken?

Jazeker kan dat! We hebben allerlei blokken voor je klaar staan. Jij vult heel makkelijk de tekst en eventueel een afbeelding in, en wij zorgen dat dat blok netjes op je site komt.

Is maatwerk mogelijk?

Ja, maatwerk is mogelijk, maar… Sitevoorstarters.nl is ontwikkelt door mensen met jaren ervaring met websites. Maatwerk is mogelijk, maar daar zullen we dan een aparte offerte voor uitbrengen.

Als ik er niet uitkom, wat dan?

Geen zorgen. Allereerst: het is echt heel simpel. We maken gebruik van een simpelere versie van WordPress. Maar mocht je er toch niet uitkomen, hebben een uitgebreid helpcentrum. Dat zit wel goed.

Kan ik mijn eigen logo op de site zetten?

Natuurlijk hoort je eigen logo op je website. Bij de instellingen van je website is je logo zo toegevoegd. Kijk maar eens op onze demosites voor een voorbeeld!

Zijn er ook andere blokken mogelijk?

Waarschijnlijk hebben we die al. De blokken zijn flexibel in te zetten; een tabel is bijvoorbeeld zo gemaakt met kolommen. En de meeste blokken hebben ook nog eens verschillende varianten!